Bed & Breakfast  Crea Huus Seubring
 
Genieten van natuur, rust en creativiteit!

Even lekker bijkomen in de Achterhoek

Even lekker bijkomen in de Achterhoek en genieten van het verblijf van een rustiek gelegen B&B aan de bosrand? Dan bent U bij B&B Crea Huus Seubring aan het juiste adres!

Uit reacties van onze gasten wordt de prachtige ligging en het weidse uitzicht vanaf de veranda als groot pluspunt genoemd. En reeën spotten blijft natuurlijk altijd bijzonder. Zowel het Pieterpad, Graafschapspad, fietsknooppunt 1 en camping de Betteld zijn dichtbij gelegen. 

De kamers zijn prachtig ingericht en hebben de thema's gekregen waarvoor de mensen onze plek opzoeken: Natuur en Kunst. 

Het ontbijt kan zowel in het atelier als onder de veranda worden genuttigd en is uitgebreid. Mocht U naast Uw eigen bezigheden nog behoefte hebben aan een extra creatieve invulling? Dat kan! In het atelier van Crea Huus Seubring worden (tegen betaling à €35,- p.p.) workshops aangeboden. Aanbod workshops: porselein pimpen, zendoodle tekenen, sieraden- of badbruistabletten maken. Nog vragen? Bel gerust! 


Bij B&B Crea Huus Seubring kunt u terecht voor een overnachting en/of workshop.

picture-400_1
picture-400_1
Bospad
Bospad
Uitzicht
Uitzicht
hangmat (2)
hangmat (2)
bord 2 (2) bewerkt
bord 2 (2) bewerkt
IMG_7377
IMG_7377
stoel
stoel
keuken
keuken
uitzicht raam 1
uitzicht raam 1
zitje 1
zitje 1

 

Genieten van natuur, rust en creativiteit

"Genieten van natuur, rust en creativiteit", dat is het motto van B&B Crea Huus Seubring. Aangezien de B&B is gebouwd los van de woning van de gastheer en gastvrouw, heeft U alle privacy. Onder de B&B kamers is het Kunst atelier. Deze ruimte is (bij minder mooi weer) tevens de ontbijtruimte. 

U kunt op deze website informatie vinden over de kamers, prijzen, bezienswaardigheden in de omgeving en het aanbod qua workshops bij Crea Huus Seubring. 

Als U contact met ons op wil opnemen, bel dan na 18.00 uur met René of Anne-Marie Seubring (06-50917007 of 06-15090725). Het adres is: Everhardinkweg 6, 7021 MP in (het buitengebied van) Zelhem. Het inchecken is vanaf 16.00 uur en het uitchecken tot uiterlijk 10.00 uur. 

Ga hier direct naar reserveren